Boende & priser

Till oss kommer man för att koppla av och finna lugn och ro. Vi har därför avstått från att ha stora flerbäddsrum. De flesta rummen är dubbelrum som även används som enkelrum.


Många av våra gäster är här för att arbeta eller delta i någon konferens. Då behöver man en god natts sömn och en härlig frukost innan man tar sig an dagens arbete. En del vill motionera och dem hjälper vi gärna att hitta en löpslinga eller ett gym. Våra cyklar ger också god motion och naturen runt oss ger många tillfällen till utflykter. Vi försöker alltid ge våra gäster personlig service.

Våra stamgäster väljer oss av olika skäl men de flesta tycker om vår hemtrevliga atmosfär! I hotellets trädgård eller på altanen kan man sitta och njuta av stillheten.

Vi ber er respektera att vi inte tar emot husdjur.

Har du frågor? Klicka här för att komma till vår sida med vanliga frågor och svar. Hittar du inte svaret är du alltid välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

  • Hotell Hovgård
    Gamla Tylösandsvägen 102
    302 41 Halmstad
  • Telefon: 035-12 35 77
    E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Följ skyltning mot Tylösand. Tag höger i krysset med stoppljus vid Äventyrslandet. Kör drygt 1 km mot Söndrums kyrka som är vår granne. Välkommen upp i allén och parkera på gården.